Tatueringar och cover-up på vaden

Tatueringar i form av en korp, örn, fjädrar, katt eller gepard, gepardfläckar. Abstrakta linjer, text, kladd, nordiskt, vågor, ja jag kan fortsätta. Det är svårt att samla tankarna när man ska bestämma sig för en tatuering. 

För igår,..igår! Då var jag och kollegan upp på stan på ett litet ärende. Vi gick nämligen till Elite Artwork och bokade tid för tatuering! Yes, äntligen ska de fula vingarna bort som jag gjorde för lite över två år sedan. Lång väntetid hos denna fantastiskt duktiga tjej som heter Malin Carper. Så i december händer det!

tatueringar

 

Tatueringar och en cover-up

Jag visade upp de där vingarna jag har för Malin och hon kommer täcka över de helt och hållet. Nu är det upp till mig att bestämma mig för med vad. Ska det bli kroppen på en korp, eller helt enkelt bara ett svart band. Jag tänker mig ett collage nu, så den kommer bli lite större om det ska bli bra.

Den får gärna vara lite rörig, men ändå allt snyggt invävt på ett genomtänkt sätt. Jag tror att jag får leta på massvis med foton som jag fastnar för, skriva ut, klippa och klistra för att få något fint collage.

Här kommer lite inspiration. Pinterest är en bra inspirationskälla, och där har jag sparat ännu fler tatueringsbilder ifall ni vill kika. Länk till höger i menyn.

tatueringar