Garderob med ljusinsläpp på liten yta

Garderob, gärna en heltäckande från golv till tak. Öppen eller med dörrar eller varför inte både och. Mycket ljusinsläpp och ventilation. Mys och detaljer.

 

 

Vi har ett garage i vårt hus. Ett garage som inte fungerar som det utan just nu bara är en avlastningsplats typ. Mannen har länge pratat om att göra om utrymmet till ett gästrum med kombinerad walk-in-closet. Så min inredningshjärna börjar ju gå på högvarv och det första jag tänker på är att jag vill ha ett fönster för det finns inte där idag. Ett fönster för ljusinsläpp och bra ventilation. Sedan ser jag en heltäckande garderob från golv till tak och en bäddsoffa.

Jag har länge drömt om en walk in closet, och 2013 skrev jag så här.

Vårt kedjehus är på 126 kvadrat så det är inte så jättestora ytor här och att då ha ett garage som inte är till någon nytta är helknasigt. Själva garaget är på ungefär 15 kvadrat. Det ska bli intressant och roligt att få ordning på det. Det här med detaljer är inte riktigt min mans starka sida, han förstår sig inte på sånt. Men i mitt huvud har jag massor med idéer, det gäller bara att få fram dem på ett bra sätt. En vägg vill jag ha med en mysig tapet, övriga väggar kan målas vita.

Garderob med skjutdörrar och öppna partier

En garderob får gärna vara både öppen och stängd. Jag tycker nämligen om att titta på kläder och smycken, helst nyinköpta. Det har ju hänt att jag hänger in nyinköpta gläder i min trånga 70-talsgarderob för att sedan glömma bort dem. Bättre att de då får vara framme ett tag innan de hängs in bland de andra gamla trasorna. Ett par skjutdörrar skulle vara det ultimata på liten yta. Gärna högblanka.

Mina senaste klädinköp var dessa linnen och träningsbyxor. Nike-linne och Adidas-tights. Jag var ute efter ett par svarta träningstights så dessa blir perfekta. Det andra linnet från LTB med fåglar på gillas!

garderob

Adidas, Nike och LTB hängs snart in i min garderob

garderob