Uppförsbacken levererar skoj och stim

Det var så kul att äntligen ha syrran med familj hos oss, hela helgen full rulle med massage i spabadet x flera. Vi har grillat och umgåtts men även varit iväg till stranden och fått njuta av sommaren med sjöluft från Unden. Nu har de åkt hem och lämnat systersonen kvar här ett par dagar.

På bilderna ser ni alla kidsen utom den vår äldsta som for iväg till Karlskoga och träffade en kompis. En skymt av vårt spabad ser ni men jag ska visa mer av det en annan dag. Har egentligen fler bilder att visa från helgen som jag tagit med mobilen, men det fungerar inte att föra över från telefonen till datorn helt plötsligt. Har ju fungerat förut, mycket skumt.

Imorgon om det blir fint och soligt åker vi till stranden igen någonstans. Men först ska dottern iväg till optikern och göra synundersökning samt välja ut glasögon.

Min sista semestervecka börjar och jag ska njuta av varenda sekund. Ha det gott ni som kikar in här, njut av sommaren!

uppförsbacken

Det här gänget alltså

uppförsbacken

Skoj och stim i uppförsbacken

One thought on “Uppförsbacken levererar skoj och stim

Comments are closed.