Skön helg och för en god saks skull

Vilken underbart skön helg! Förlåt min frånvaro från bloggen men jag har njutit och njutit ännu lite mera. Ibland behöver man koppla bort lite grann. Så underbart att sola, läsa en en bok. Lite vattenkrig med familjen. Grillar, slipar fötter, spelar kubb och äter god mat och jordgubbar på nationaldagen. Bilderna får tala för nu är jag alldeles mör i kroppen efter rensning i rabatter hela helgen. Samt mina armhävningar jag gör varje dag för en god saks skull, 22 om dagen i 22 dagar för att öka medvetenheten att 22 veteraner om dagen tar sitt liv. Tragiskt, och de skall ju få rätt hjälp! Mer om det hittar ni i sociala medier. Ta hand om er! Gonatt!

grilla

Grilla med en god ale!

Pastasallad

solskydd

Sola med en god bok!

Jordgubbar på nationaldagen

vit akleja

Vit akleja i rensad rabatt