Midsommar, kaktusar och inspo

Idag tog jag en lång promenad runt sjön. Superhärligt väder! En dusch och efter det smorde jag in mig med Aloe Body Condition Creme som man blir otroligt len av. Älskar den!

Förresten, jag har lyckats ta kål på min Aloe vera-växt,…inte kul. Jag tror jag vattnade ihjäl den. Det får bli en ny snart, ett helt gäng olika kaktusar faktiskt, men även lite andra blomsters till fönstren för det ekar tomt där nu. Och så vill jag ha en ny fjädersparris för den överlevde inte heller. I helgen fick jag i alla fall ut mina små planteringspottor i jorden. Och idag petade jag i sojabönorna också, de skulle ju ligga i blöt ett dygn först.

Det börjar närma sig skolavslutning för teensen. På torsdag börjar sommarlovet för dem! Själv jobbar jag denna veckan och en vecka till, sedan ledigt i fyra veckor. Ska bli supernice!

Hittat ett par söta ting när jag slösurfade lite. Jag märker att jag ofta kikar på såna där byxdressar/jumpsuits eller vad de nu kallas. Tycker den här från H&M var rätt fin och ledig, stilren liksom. Kanske något till midsommarfesten. En hatt saknar jag när jag solar att lägga över huvudet och få skydd från solen, denna är från Even & Odd. Tavlan med kaktusen! Så snygg! Finns hos Ellos.midsommar

Midsommarinspo!