Quality Hotel View på konferens

Quality Hotel View, ett toppenfint hotell med bra service. Jo jag var ju iväg till Hyllie Malmö med kollega för en vecka sedan. Som DRG-ansvarig får man åka iväg på konferens och träffa andra medicinska vårdadministratörer/medicinska sekreterare från landet. RDK-dagarna var trevligt som det ju brukar vara med föreläsningar om bland annat framtidens vårdavdelning, cancer och barnkirurgi. Men även genomgång av inskickade diagnoskodningsfrågor vilket alltid är bra att få lite uppfräschning i. På kvällen hade vi bankett då RDK firade 15 år, med levande musik och god mat. Kavaj och något på huvudet var det som gällde.

Quality Hotel View med quality breaks

Jag glömde ju ta med mig något att ha på huvudet/i håret, men jag och kollegan hann springa över till shoppingcentret Emporia innan festen började. Det blev ingen hatt, men ett hårspänne i form av en blomma. Quality Hotel View ligger i Hyllie med gångavstånd till Emporia och Malmö Arena. Hotellet är riktigt fräscht och hela 18 våningar. När det var paus i konferensen hade dem så kallade Quality Breaks med popcorn och glass med strössel, men ibland även frukt, ost och kex samt olika bakverk. Maten på hotellet var god, jag gillade frukosten bäst, och fisken till middagen.

quality hotel view

Hyllie Malmö

quality hotel view

2 thoughts on “Quality Hotel View på konferens

Comments are closed.