Tapetsera och tulpaner

tö

Ojoj, vad dagarna går och ljusare blir det också. Vårfeelings coming up! Köpte ett fång vita tulpaner. Tapetsera har vi hunnit med också. Den här helgen har gått så fort, det har gått i ett med mina två jobb. Igår hade jag visning hos en före detta granne som bjudit hem sina vänner på en må bra-stund. Mycket trevligt, kul att träffa lite folk och samtidigt utvecklande.

På kvällen hemma såg vi sista delfinalen i Mello, och äntligen kan man lyssna på alla bidrag på Spotify. Jag har flera favoriter, t.ex ”Save me” med Wiktoria och ”Youniverse” med Molly. Har ni fått någon favorit? Tittar ni på Mello förresten?

tulpaner

 

Idag har jag även jobbat på mitt ordinarie jobb ett par timmar. Senare tog jag en fika hos papps och blev frisör för en stund. Ikväll har jag tittat på Farmen med familjen. Jag har också beundrat tonårssonen som själv, med lite vägledning från mannen, tapetserat ena väggen i sitt rum. Att tapetsera är ju något som han får lära sig på Bygg- och anläggning, men inget han trivs med sådär jättebra. Men riktigt bra att kunna ändå när han själv flyttar hemifrån en vacker dag.

Han hade tidigare ena väggen med fototapet, dock har den blivit förstörd när vi försökte sätta upp en elefanttung hylla för en tid sedan, som rasade ner och rev upp en stor del av den fina fototapeten. Så nu har han fått välja ny tapet och satte upp den själv. Jag ska ta bättre bilder, hans rum är så pluttigt så jag behöver byta objektiv. Men ni ser ju att den är lodrätt svartvitrandig. Han kommer få öva lite mer på att tapetsera här hemma, det finns många väggar i vårt hus som skulle behöva en fräschör! Och visst är det så, att i början på ett nytt år så vill man förändra och dona och fixa hur mycket som helst? Sån är jag i alla fall.

tapetsera

2 thoughts on “Tapetsera och tulpaner

Comments are closed.