Organisera kontoret hemma

I mitt hem försöker jag organisera kontoret så gott det går. Kontor och kontor. Det är en liten yta i sovrummet som kräver noggrann planering om det ska fungera. Bra förvaringsmöjligheter och smarta lösningar krävs. Förvaringsboxarna är från Ikea och rymmer diverse grejs som jag inte behöver ta fram så ofta, sånt där bös som bara gör att det ser rörigt ut. Älskar den grå tygkorgen ”utility store” från H&M. Där ryms extra hårddiskar, kamerasladdar och andra sladdar samt hörlurar.

Jag har dessutom ingen rolig stol. Pinnstolen jag har fungerar ju men den är inte så bekväm. Det skulle vara nice med en lackad metallstol. Kanske inte så ergonomiskt men snygg! Men sonen önskar sig en gaming-stol i julklapp, så det kanske blir att jag tar över hans. Den guldiga lampan är ju dösnygg, inte sant? Den skulle jag gärna vilja ha på mitt skrivbord, tomten!

organisera kontoret

Organisera kontoret och utnyttja ytan

En helt vanlig pärm rymmer mycket, men även med ett register i så tycker jag det blir rörigt. I alla fall till det jag behöver den till. Så jag funderar på en pärm med en transparent ficka på framsidan, den skulle passa perfekt. Eller olika aktmappar för jag behöver flera stycken. Skrivblock kan jag inte få för mycket av. Det zebramönstrade kollegieblocket, Lagerhaus, är redan fullt med anteckningar.

Mitt tidningsställ ni ser till höger i bild står lite snett. Det står nämligen på en Ikea-hurts med lådor i och den är lite för snäv. Men det fungerar så länge, behöver bordsytan nämligen. Den väggen jag har skrivbordet och hyllorna mot är inte mycket längre än vad ni ser på bilden. Det står en lampa till vänster, där slutar väggen. Så ni kan ju förstå att jag behöver utnyttja ytan på ett bra sätt.

Till sist. ”I could give up shopping but I´m not a quitter!…haha. Vilken smart text. Sant egentligen för om jag ska få mitt andra jobb att fungera, så krävs det att jag kan organisera kontoret. För jag ger ju inte upp!