Hush puppies och hudgodis gillas

Hudgodis! Det kan ju betyda både hudvård och kläder och skor tycker jag. Jag hittade ett par söta skor! Läckra va? Och så en sjysst väst från VILA till det. De bruna klackskorna är av märket Hush Puppies, väldigt sött namn som symboliseras av en bassetthund och man ville få amerikaner att gå lite mer avslappnat och bekvämt. De leopardmönstrade Adidas är ju verkligen ett par pigga sneakers.

Jag skulle verkligen behöva blåsa ut min garderob, men det kan jag inte göra för då skulle jag få gå ganska så bar i vinter. Nej, först får jag nog köpa mig lite nytt innan jag gör en grovrensning.

hudgodis

Gillas just nu

hudgodis

Lyxig hudvård

Något annat jag gillar just nu är min frisyr. Känns fortfarande bra att vara korthårig igen. Men något säger mig att det inte bli långvarigt. Vi får väl se hur det känns efter en tid när det växt ut en bit. Dock är det så fruktansvärt svårt med färgen. På den här bilden är jag ganska nöjd, men sedan råkade jag tona håret själv med en typ av mellanblond färg som gjorde mitt hår mer brunt. Ingen katastrof, och toningen försvinner ju sedan men ändå. Saknar nog de ljusare kallare tonerna ändå.

Hudvård – lyxigt serum

Något mer som gillas just nu är Alpha E-factor. Ett riktigt hudgodis som passar bra så här års när huden behöver lite extra omvårdnad. Ett föryngrande serum med dryga vårdande droppar i söt pipettflaska. Lyxigt hudgodis! Jag blandar den med min dag- och nattkräm, och klappar in i huden i ansiktet och på halsen samt decolletage. Inte att förglömma!