Aloe First Spray svalkar och återfuktar

Aloe First Spray sprayas det hej vilt hemma hos oss nu. Alla i familjen har provat den, men det är mest jag och dottern som sprayar. Men även katterna har fått sig en dusch innan jag borstar dem, och de är ju måttligt förtjusta att bli blöta så det blir inte ofta.

Det är en spray med aloe vera, propolis, allantoin och örter, t.ex ringblomma, kamomill och gurkört. Sprayen svalkar och lugnar din solbrända hud, väldigt uppfriskande efter en dag på stranden. Och hade du inte solhatten på dig, så är den väldigt skön att ha i hårbotten, men även i ditt hår som spraybalsam. Den vårdar och mjukgör och tack vare sprayen är den enkel att använda.

Tips! Häll gärna över Aloe First i en mindre sprayflaska så blir det enkelt att ta med, t.ex på flygplanet där det är så torr luft. Eller varför inte till ditt jobb. Den går även att blanda med till exempel Aloe Heat lotion och skrämmer då iväg mygg och knott.

På första bilden visar jag både Aloe First Spray + ett gäng andra Aloe vera-produkter. Varför just dessa står framställda så här är för att jag använder i stort sett alla varje dag. Just den dagen jag fotade dem hade jag använt precis alla dessa, men även schampo och balsam som jag glömde ta fram.

aloe vera

Några av mina favoriter

slingat hår

Vårda hår och hud
(mitt nytvättade oklippta hår)

aloe first spray

En svalkande dusch med Aloe Vera