Pioners doft och prakt

Pioner, alltså det måste jag bara ha i mina rabatter snart. Dessa har jag fotat hemma hos min pappa, och jag brukar alltid få klippa av ett gäng som jag sätter i vas hemma. Nu är det sent och eftersom jag blev lite sen till jobbet i morse så tänkte jag att jag skulle försöka komma i säng i tid ikväll. Ja skaplig tid då, tidigare än vanligt för mig.

Vill också hälsa nya besökare välkomna, och jag hoppas att ni snart kommer tillbaka. Kikar in till er någon dag också förstås!

pioner

Pioner

pioner

3 thoughts on “Pioners doft och prakt

 1. Hej hopp!
  hittade hit via Helenas enkla vardag :-)
  köpte mig en pion förra helgen, men har fortfarande inte kommit fram till vart jag ska plantera den;-)
  Men jag har ju en, som behöver komma i jorden snart :)
  Ha de gott!
  Kram Anna

Comments are closed.