Minisemester till shoppingmeckat Gekås

En minisemester till Ullared startade vi med i år. Sonen var på DreamHack i Jönköping med sina kompisar och dottern samt morfar följde med oss till Ullared för lite shopping.

Det var inte mycket folk alls på campingen eftersom högsäsongen inte riktigt startat där än. Så det var lugnt och skönt och till min förtjusning hittade jag blommande liljekonvaljer i skogsgläntan där vi hade husvagnen. Den första kvällen grillade vi trots att det började småregna lite, och sedan regnade det hela långa natten. Getingar fanns det gott om och jag lyckades bli getingstucken på låret av en vilding som tog sig in via husvagnsfönstret.

gekås

Vi var in till Gekås varje dag och fyndade både det ena och andra, och både lördagen och söndagen var det mest folk där förstås. Jag hittade en ny skinnjacka som jag gillade jättemycket! Även en resväska med Modesty Blaise, men den tog slut innan jag hann bestämma mig. Hittade ett par andra sköna tröjor, blommor och annat som jag visar er en annan dag. Dottern var supernöjd efter vår Ullareds-tripp. Hon hade en stor slant att handla för eftersom hon klarade sitt godisförbud. Och handlade både smink, kläder och annat.

gekås

Sedan åkte vi då hemåt igen, igår tisdag, med bil och husvagn fyllda med fina grejer, även en hortensia 50 kr, och ett olivträd 129 kr fyndade jag! Hoppas jag klarar av att sköta dem bara.

gekås

4 thoughts on “Minisemester till shoppingmeckat Gekås

  1. Väskan var jättecool, synd att du inte hann köpa den.

    Jag har inte hunnit svara på ditt mail. Det har varit lite mycket men det kommer :)

    1. Ja, men om den kommer in igen och jag åker tillbaka då köper jag den nog :)
      Ingen fara, du hör av dig när du får tid. Kram!

Comments are closed.