Sjung ut och utspring

Men hallå vänner! Kikar in och säger hej i halv storm från Ullared. Vi har varit här i två dagar och lämnar på tisdag. Natten som var regnade det precis hela tiden, men det gör inget. Det får gärna regna då. Vi kurade in oss i husvagnen. Vi har gått oss trötta inne på Gekås och stångats med kundvagn. Och lite till av det blir det imorgon.

Men nu tänkte jag visa lite foton från kidsens skolavslutning. De slutade ju i klass 6 respektive klass 9, sista året i vardera skola. Så lite speciellt var det allt för båda två. Och nu ser de fram emot ett långt sommarlov, och med spänning på att börja i nya skolor. Tänk att sonen gått ut grundskolan. Dottern följde med till sonens skola, det är där hon ska börja till hösten. Där träffade hon sin BFF så snart går de i samma skola. När vi kom hem åt vi såklart pinocciotårtan och bara tog det lugnt och njöt av det varma fina vädret! Fotona får tala.

<3

<3

Dottern träffade sin BFF

2 thoughts on “Sjung ut och utspring

  1. Härliga foton!!! :-)

    I år har jag inte ens varit i närheten av någon skolavslutning, stundent eller dylikt. Kändes nästan lite vemodigt!?

    Här är det också semester nu, men bevare mej väl för att tillbringa den i Ullared!!! ;-)

    Ska ni hem och fira midsommar, eller går seemsterresan vidare mot nya mål??

    Ha det fint!!! :-)

Comments are closed.