I semestertider – lek och romantik

Har ni någon gång funderat på vart folk åker när de vill ha det lite romantiskt? Om jag går till mig själv så skulle det nog inte spela så stor roll vart, bara vi tar flyget någonstans långt bort. Så närmaste kotteland med isande svenska sommarvindar, nej tack. Nu har ju Sverige en helt del vackert och romantiskt att bjuda på också, som västkusten eller österlen till exempel. Där är det ju jättemysigt att vara.

Efter en undersökning med semesterfakta visar det sig att de fem mest romantiska resmålen i Europa är Paris, Venedig, Santorini, Nice, Budapest. Badsemester står högst på listan, och efter det kommer storstadssemester. Och skulle det nu vara så att man vill ha lite mer krydda på sin romantiska semester med partnern, så kan man ju alltid kika in på Sinful.se.

I övrigt så skulle jag kunna tänka mig att besöka alla de där platserna som var populärast i undersökningen. Men om jag skulle få välja och vraka och vara helt ekonomiskt oberoende så skulle jag åka tillbaka till Barbados, där jag och mannen var innan kidsen kom till världen. Men skulle även kunna ta med mig kidsen och en varsin kompis till dem och boka eget rum till dem ;)

Har ni något resemål ni gärna återkommer till, eller en dröm om vart ni skulle vilja åka?

Klicka på semesterfakta för större upplösning.

semesterfakta

I sambarbete med sinful.se

One thought on “I semestertider – lek och romantik

  1. Ja,vi brukar återkomma till Österlen i Skåne men…Numer bor vi ju i ett Semesterparadis hihi enligt oss ♡ …
    Önskar dig & de dina en alldeles fantastisk Midsommar/Kram

Comments are closed.