Kikar in på nationaldagens sena kväll

Gokväll vänner! Kikar in lite sent så där ni vet. Nationaldagen idag! Det fick bli lite jordgubbar med vispgrädde idag.,..mums.

Just idag fick jag i alla fall ta tag i det här med sommarblommor och åkte iväg med dottern och morfar för att kika på vad som fanns på Blomsterlandet.  Det lilla jag hittade ser ni på bild. Det blev lite lobelia och annat till en av krukorna som mannen snickrat ihop. Jag tyckte inte det fanns så mycket där som jag var ute efter. Man har ju en bild i huvudet,… saknade mycket olika grässorter.

Igår efter att jag hämtade dottern hos en kompis så tog jag en kringelikrokväg hem därifrån. Utefter vägen åkte vi förbi dessa fina highlander cattles! Alltså hur söta är de inte!? Tror nog att jag ska ta med riktiga kameran imorgon och åka förbi där igen och zooma in de rufsiga highländarna.

Imorgon jobbar jag helg igen,..så det blir till att knoppa nu. Ha det gott!

One thought on “Kikar in på nationaldagens sena kväll

Comments are closed.