En touch av sommar

Idag, ganska så varmt ändå. Men det blåser ju virvelvind runt husknuten och håret ligger åt alla håll. Jobbat extra idag och efter det svängde jag förbi de där highländarna igen, men jag har inte redigerat några av de fotona än.

Sen blev det en himla soft söndag. Vi har kollat in husvagnen som står kvar där vi lämnade den sist. Fyllt den med diverse grejer för det närmar sig nämligen en liten minisemester! Jag förstår ingenting. Vart tog våren vägen? Den har bara blåst och regnat bort känns det som. Men först väntar vi in skolavslutning den kommande veckan innan vi far iväg i Sveariket.

Jo, jag tog en kort promenad i hopp om att hitta liljekonvaljer,..men jag såg bara en massa blad. Har helt och hållet glömt bort dem. Hittade istället lite andra sommarblommor som hamnade i en vas. Och så njöt vi av en god vattenmelon!

Hundkex med flera

Ängsblommor och melon

One thought on “En touch av sommar

Comments are closed.