Helgen blåste förbi

Var det helg nyss?,…ja det var nog så. Hela långa lördagen jobbade jag och kollegorna extra och rev av väldigt många diktat.

På söndagen åkte hela familjen, precis som alla andra, till gallerian. Hade bokat klipptid för båda kidsen, och så köptes det lite skor och annat. Fick en fin orkidé på mors dag.

Idag var jag hos optikern och gjorde ny synundersökning och provade ut nya terminalglasögon. Synen hade förändrats lite grann, och det var ju ändå fyra år sedan jag kollade synen senast. Men hur svårt är det inte att välja glasögon?…provade ett par stycken olika och fick jättebra hjälp. Till slut plockade tjejen fram ett par bågar av Michael Kors,..jomen hejdu…vad kostar…

Men just dessa var inte så farligt dyra, plus att man får en 500-hundring av landstinget samt att de hade 25% på mellanskillnaden eftersom de jag valde kostade lite mer. Jag föll för de som var lite mörkbruna, men på håll ser de nästan svarta ut. Riktigt fina, och nu så får jag vänta två veckor.

Annars så har jag tänkt länge nu på att jag måste inhandla lite sommarblommor till vår nybyggda altan. Det kommer bilder på den när jag piffat lite. Än har jag inte köpt några blommor heller, så ni får vänta. Min hortensia från förra året överlevde vintern i vår kalla tvättstuga, hoppas den blommar snart.

Kommer hortensian att blomma?

Detaljer

Hjärtan på tråd