Hudvård aloe vera

Hudvårdande aloe vera-produkter. Som alla vet så är ju Aloe vera känt sedan tusentals år. Den är släkt med sparris och lökväxter och är som vilken grönsak som helst. Vem har inte någon gång använt Aloe vera på solsveda till exempel, eller kliande insektsbett, torr kliande fnasig hud. Behöver ni bra hudvård och inte hittat den än, så prova någon av dessa.

Den som finns i dessa produkter är ekologiskt odlad. Godkänd och certifierad av IASC (International Aloe Science Council). Och det är Aloe verans innerbladsgel vi vill åt. Och ni vet väl att när en ingrediens är först i innehållsdeklarationen, så är den störst.

hudvård

Forever-favoriter och bästsäljare

hudvård

Hudvård – Aloe Vera Gelly från topp till tå

Plantan på tub. Du kan ha den all over! Frikostigt var du vill från topp till tå. Med det menas även hårbotten samt fotsulor, och faktiskt ögonkräm. Jag har duttat under ögonen, svalkande! Har också haft i en klick i mascaran för längre hållbarhet. Dottern har haft den i hårbotten och det hjälper att få hennes annars torra hårbotten att må lite bättre. Sonen har kladdat på sina finnar (antiseptisk). Absorberas snabbt, cellförnyelsen startar och den är uppstramande. Lugnar och vårdar. Utan parfym. Innehåller Aloe vera i geléform, naturligt vitamin E, vitamin C.

Aloe Propolis Creme från bisamhället

En annan bästsäljare, och problemlösare, är Propolis som har en härlig honungsdoft. Mjukgörande för torr hud/plitor över hela kroppen. Hand- och fotkräm (förhårdnande hud), även dag- och nattkräm (undvik ögonen). Känslig hud (bristkärl). Babyvård,..och faktiskt även till våra djur. Torra tassar. Mjukgörande och fuktighetsbevarande. Innehåller Aloe vera, propolis (bisamhället), vallört, kamomill, vitamin A + E = effektfullt!

Aloe Heat Lotion för den trötta ömma kroppen

Massagelotion för trötta muskler och värk. Bland annat växtvärk, träningsvärk, kalla/varma fötter. Använd i fotbad. På munsår. Som myggmedel. Doftar mint. Innehåller Aloe vera, eteriska oljor, eucalyptus, sesamolja, aprikosolja.

Så friends! Är ni nyfikna och skulle vilja prova på aloe vera-produkter, eller efterhöra om fler produkter, kontakta en återförsäljare. Det är 90 dagars nöjd kundgaranti!