Härliga lördag

Vår lördag i instagrambilder. Det som inte ses i bild är att jag rensat i rabatterna så jag är helt öm i fingertopparna. Men fint blev det! Dock är det en rabatt på framsidan som jag nog behöver lite hjälp med. Där har ogräset tag över minst sagt.

Jo, så har vi ju premiärgrillat! Oj, vad gott det var. Grillade kyckling med diverse tillbehör. Potatis vad är det?,..det räckte gott med alla goda grönsaker och beasås.

Häng ut tvätten, hur härligt är inte det! Det är sommar det.

Eurovisionfinal var det ju också. Dottern somnade efter ett par låtar, nyss hemkommen från klassresa så var hon helt slut efter allt roligt de har haft. Så det var jag, mannen och …ja hör och häpna…tonårssonen! Vi tittade på hela långa Eurovision ihop. Jättekul, för det händer inte så ofta nu för tiden att han är med oss på kvällarna. Det är annars datorn som hägrar.

Och så går Mums-Måns och vinner! Vad händer liksom?!…jag trodde kanske top 5 eller nåt,..men jättekul!

Vad gjorde ni igår?

One thought on “Härliga lördag

Comments are closed.