Varmt på varmare breddgrader

Så här är det. Jag har den senaste tiden inte riktigt kunnat sluta tänka på hur skönt det vore med en utlandssemester i sommar. Det är ju så att det inte är lika lätt för barnen att få ledigt numera med nationella prov, och särskilt inte om man vill på en långresa, x antal timmars flyg. Så en resa under semestern, eller något lov, lutar det ju åt då. Under olika lov skjuter ju priserna i höjden, men det går ju faktiskt att hitta en prisvärd resa inom Europa om man vill resa någon gång under sommaren.

Och med fredagens tema i fotoutmaningen ”varmt” hos Malin, tänkte jag ju liksom ännu mer på det. Så jag började leta efter gamla foton från Thailand 2008. Då var kidsen 6 och 8 år. Vi åkte dit i november, direkt efter vigseln på kapellet drog vi. När vi var där fyllde sonen 9 och blev firad av hotellets personal med tårta och sång. På sin födelsedag fick han också massage, på stranden,..i värmen! Bara att kliva ner i det varma vattnet efteråt.

Hipp hipp hurra!

Massage på stranden

phi phi öarna

Phi Phi-öarna

Vi var även ut till Phi Phi-öarna och där är det otroligt vackert! Vi drack ur kokosnöt, lunchade med resten av turisterna. Snorklade och bada bada bada. Varmt och härligt, vilket klimat! Hade gärna stannat i värmen en vecka till, minst 3 v lätt…haha

Slutligen,..ja kan det bli en resa till något varmt land i sommar tro?..ja drömma är ju gratis. Njae vem vet, mannen säger att vi ska bygga altan. Hrmpf!

varmt

Sötloppa

4 thoughts on “Varmt på varmare breddgrader

  1. Väldigt varma bilder. Härligt ser det ut.
    De där männen va ;) min tyckte att ett nytt tak var viktigare än ett nytt badrum. Priolistan är olika kan man konstatera.

    Jo, jag vet att ni haft skäggisar :) du är en av de få som förstår charmen med dem i min bloggvärld ♡

    Fin helg till dig
    kram kram Malin

  2. Det härliga med resor är att minnena finns kvar efteråt! Och tack vare foton kan man återskapa dem! Halv altan och kortare resa, typ till Medelhavet i sommar:)?

Comments are closed.