Ormbiten Tusseliten

Jag har inte hunnit berätta att Tusse blivit ormbiten. Precis på självaste dagen för min hälsokväll hände det. Då haltar han in med en svullen framtass, dubbla storleken. Jamandes och vill inte stödja. Så jag ringde veterinären som sa att det troligtvis var så att han blivit ormbiten, och de gärna ville titta på honom.

Så jag fick ringa hem mannen tidigare från jobbet som åkte in till veterinären med Tusse. Han kom precis hem igen innan gästerna skulle anlända. Med en trött Tussebus som fick vara i vårt sovrum hela kvällen i lugn och ro. Vi hade fått hem smärtstillande i små sprutor av något slag som jag fick ge i ena mungipan. Gillades inte av honom. Men han blev snabbt bättre, åt och drack och gick på lådan. Ville snart gå ut igen och efter två dagar fick han också göra det efter att jag rådfrågat veterinären.

Så nu är det full rulle igen.

2 thoughts on “Ormbiten Tusseliten

Comments are closed.