Vår candyvita Skoda VRS

Ute snöade det tidigare och nu blåser det ordentligt istället. På framsidan står bilen, vår bil, vår candyvita Skoda Octavia VRS som jag är supernöjd med! Det var lite strul, som det brukar vara, i början när vi precis bytte till den men det är fixat och den är verkligen både snygg och drar inte mycket diesel. Automat men man kan växla över till manuell om man skulle vilja det. Fotot tog jag nog dagen efter en biltvättning, samt att det blev minusgrader, så jag tror det är därför det runnit lite vatten som blivit till is under natten. Hoppas inget går sönder.

Kom på nu att jag kunde ha haft Skodan som tema i fotoutmaningen ”vit”, fast den är ju inte riktigt vitvit, utan candyvit. Viktigt det där…haha

Jaja, den här dagen försvann ju i ett nafs. Har städat lite, dammat lite och nu ska vi snart börja med middagen. Biffwok blir det ikväll, och så en god Sleepy Bull Dog Pale Ale till det.

skoda vrs

Skoda VRS

One thought on “Vår candyvita Skoda VRS

Comments are closed.