Kritvita ekollon

Nu kör vi fredagstema i Malins fotoutmaning igen. Temat för dagen är ”vit”. Fotona blev verkligen vita med dessa fyra kritvita små ekollon. Julgranspynt som jag för ett litet tag sedan fyndade på Hemtex. Tyckte de var himla söta. Så mycket julgranspynt jag köpt på sistone, både här och där. Nästa år, när vi firar jul hemma, ja då är det ju julgran som gäller. I år hade vi inte det eftersom vi var bortresta både jul och nyår. Ser lite fram emot att få pynta en fin tät doftgran med nya pyntgrejs. Nä jag skoja bara,..vååår ska vi ju ha vååår!

Jag tror det är därför jag är så där jobbigt trött nu, D-vitaminbrist. Sol, vi behöver sol nu allihopa. Det här blir de sista julgranspynten ni ser här på ett tag,…haha

Det var ju temat till ära som jag sparade lite på fotona också förstås.

ekollon

Hemtex julgranspynt

ekollon

Ekollon

15 thoughts on “Kritvita ekollon

 1. Vilka vackra bilder! Precis sådär ljusa och vackra som man liksom vill att det ska vara nu! :)
  Ha en fin fredag,
  kram Jennica

 2. Vilka fina! och väldigt vita :) Jag tror de gör sig riktigt bra både som bordsdekoration och i granen.
  Kul att jag än så länge bara sett olika saker hos er alla!
  ja, du, solbrist är verkligen något jag tror många har nu, men jag äter D-vitaminer för glatta livet *haha*
  Önskar dig en fortsatt fin fredag och en riktigt fin helg.
  kram kram Malin

 3. Åh så fina de var! Klockrent bidrag, de var verkligen vita ;)
  Bilderna är kanon, de kommer fram så mjukt och fint i dem.
  Ha en fin helg!
  Kram Pia

 4. Först när jag såg bilden trodde jag att du målat dem själv. De var verkligen söta. Man kan väl ha dem även efter jul. De var ju inte så att de skrek ”JUL” precis. Passar bra även i januari tycker jag.

  1. Ja, varför inte, bara som dekoration på något ljusfat eller så. Du har rätt, man kanske blev förvillad av att de ligger i sånt där skirt prasselpapper som de slogs in i när jag köpte dem.

Comments are closed.