Outfit hos StylePit

Hos StylePit upptäckte jag en ganska rolig grej. Där kan man shoppa en ihopplockad outfit. Bara att välja ut den man gillar bäst, välj storleken och sedan en fin rabatt på det. Efter det ett knapptryck så hamnar alla plaggen i varukorgen. Enkelt och smidigt samtidigt som man får inspiration på olika outfits.

Men det finns inte bara kläder, utan även hud- och hårvårdsprodukter, väskor, hörlurar och en massa annat. Jag hittade ett presentset från Lóreal med mascara och kajal, kanske något till dottern som snart fyller 13. Ja, det är inte klokt, hon fyller tonåring! Det här med sminkningen dyker upp lite då och då. En gång bara lite mascara. En annan gång…holy moly!,..tvätta bort direkt! Hon måste ju prova sig fram förstås, och ibland kan det bli lite för hårda färger för att bara gå till skolan med. Och så vill jag ju att hon ska lära sig att tvätta bord det ordentligt, vilket man får påminna om ibland när hon dyker upp som Edwards scissorhands.

Ja, kanske ansiktsvård vore något att beställa och ge i födelsedagspresent,.. och lite smink.

Visar lite inspo på en utav de färdiga outfitsen som går att välja. Just denna innehåller allt ni ser enligt bild för priset av 819 kr.

StylePitEn outfit hos StylePit

One thought on “Outfit hos StylePit

Comments are closed.