Med snörning och mysigt ludd

Jag har inga fodrade skor, jo så illa är det. Så nu letade jag på ett par fina tycker jag nog. Tom Tailor-skor med snörning och mysigt ludd i brunt. Är nöjd med tidigare Tom Tailor-skor så det blir nog ett säkert kort det här. Klacken är 3 cm hög, lagom för mig nu. Det kan ju vara lite riskabelt att gå med höga klackar i snö och is som säkert väntar runt husknuten. Jag har ju fått erfara det några gånger. Tänk, den gången jag klev ur en suv-bil vi hade för några år sedan, alltså jag bokstavligen halkade ur bilen och benen hamnade under bilen. Mycket pinsamt,..

Apropå klackar, vet ni vad man ska ha för typ av klackar som är ljudlösa? Jag kan ju gooooogla jag vet, men jag är för trött för det nu. Och någon av er kanske bara vet sånt. Jag gillar inte när det hörs lång väg att någon med klackar kommer gående och så blir man synad från topp till tå. Nä, smyga är mer min melodi. Gummi?,…inte träklack i alla fall eller hårdplast.

Var inne på att välja ett par höga cityskor av Tamaris, men de här Tom Tailor-skorna med ludd och 3 cm klack ser inte ut att vara alltför högljudda.