Sommarblomsters och julstök

På altanen just nu. Sommarblomsters som inte ser helt utdöda ut, en del nya knoppar till och med. Pelargoner och harsvans samsas. Trälådan som pelargonerna är i har min pappa snickrat ihop. Den ska få vitfärg på sig till sommaren skulle jag tro.

Stått i köket ett tag nu och förberett både Jahnsons frestelse och köttbullar som vi skall ha med oss i jul. Rocky Roads får jag göra imorgon för nu orkar jag inte mer idag. Emma stökar själv i köket just nu, det blir ett pepparkakshus. Jag misstänker att jag snart får styra upp lite.

Annars har jag varit ute i julhandeln idag. Det var inte riktigt planerat men skönt att snart ha fått alla pusselbitar på plats. Saknar bara ett par få julklappar nu så är det fulländat. Med andra ord ska jag slå in lite fler paket idag, och så fick jag iväg mammas paket med posten. Finemang! Är ni i fas vänner? Hur har ni det i julstöket?

Harsvans

Pelargoner och harsvans

One thought on “Sommarblomsters och julstök

Comments are closed.