En röst på mig eller flera

Men ojdå, jag blev visst en av deltagarna i tävlingen veckans blogg på Besökstoppen! Skojsigt! Ni får gärna klicka er in här i länken och lägga en röst på…mig…eller någon annan,..eller okej på mig då. Och så kan ni ju rösta en gång varje dag. Ett litet klick bara, om ni vill.

Är du kanske ny här? Känn dig som hemma, scrolla runt, klicka dig in på alla olika kategorier och lägg ögonen på massor med foton och lite text ibland. Tips och inspiration dyker också upp och en och annan teckning, även om det var ett tag sedan nu. Jösses, får bli mitt nyårslöfte. Måste, bara måste ta tag i tecknandet illa kvickt.

Har precis slagit in ett par julklappar till min mamma som jag måste få iväg med posten imorgon. Tidigare ikväll hjälpte jag dottern tona håret för första gången, oj så ivrig och glad hon blev. Blev mörkbrun nyans och hon är jättenöjd, men misstänker att jag får köpa en flaska till imorgon för det räckte inte ända ut i topparna. Så nu är det väl lite ombre kan man säga.

Rösta på oss!
(tidigare foto innan färgning)

One thought on “En röst på mig eller flera

Comments are closed.