Snön som kom

Den stannade inte länge den lilla snön som kom i helgen. Fångade den på det japanska gräset och i klematisen. Kramsnö, så kall och vit. Imorgon måste jag köpa hem lite julpapper och snören, julklappar väntar på att bli inslagna. Väntar på en del nätklappar som ska levereras än, och får nog snart ge mig ut i handeln och leta rätt på de sista som står på önskelistan. Allt de önskar kan de inte få, men visst ska vi väl pricka in ett par ändå.

Klematisblad

Japanskt gräs

4 thoughts on “Snön som kom

  1. Här landade det bara lite snö på kvällen, men försvann innan jag vaknade dagen därpå. En besviken dotter fick jag istället :) (öster om Varberg)
    Nä, allt de önskar sig går inte att uppfylla här heller, det är ju hyfsat dyra saker med ett barn i tonåren och ett på väg in. Men en fin jul skall det nog bli ändå :)

    kram kram Malin

    1. Jag är ingen fan av vinter men nu kan snön komma med dunder och brak. Mindre julkänsla än så här kan det inte bli. Jag väntar också in en massa klappar på posten. Jag handlar väldigt mycket på Groupon och många gånger är det onödigt handlande men det är kul också :) Kan rekommenderas!

  2. Här har ännu så länge denna vinter ingen snö blivit liggandes så länge så att jag har hunnit ut med kameran för att föreviga den. Tycker faktiskt det är rätt bra – kommer att uppskatta den utlovade gröna julen!!! :-)

Comments are closed.