Sea Long Knit Cardigan

Så här års när julen snart knackar på och vi kanske inte vill ut i myllret bland alla andra så är ju nätshopping så smidigt. Särskilt om det är fri frakt och leveransen är snabb! Hos Isa Couture är det just precis så och där slutar aldrig ögongodiset att komma in, nyhet på nyhet och för att inte tala om rean.

Fick ögonen på ett döskallearmband för bara 50-lappen men den var oturligt nog slut, men det fanns många andra fina smycken. Däremot har jag precis klickat hem en varm och gosig lång cardigan av danska märket Just Female. Behövde en lång varmare slags tröja och den här såg ju bara för gosig ut som självaste Isa har på bilden. Snart hos mig!…

 

isa couture

2 thoughts on “Sea Long Knit Cardigan

  1. Ja, det där med att handla över nätet blir smidagare och smidigare! :-) Tyckte det var krångligt med betalningarna förr (det är nog väldigt många år sen nu!?), men idag kan man oftast välja tex faktura från Klarna och det har alltid funkat superbra för mej iallafall. Klickade hem en julklapp till mej själv igår, och den lär redan vara skickad, så många gånger är det nästan lika snabbt att beställa från en webshop som att handla i en fysisk butik. Iallafall om man måste åka iväg till en stad ett antal mil bort för att kunna handla det man vill ha. Jag menar; istället för att vänta till helgen och då åka till exempelvis Kristianstad och handla, så kan jag klicka hem det jag vill ha på måndagen eller tisdagen och få det levererat innan helgen! :-D

Comments are closed.