En jacka flera jackor

Åh, vad jag gillar dessa. Skulle gärna vilja ha dessa sköna kläder. Alltihopen med en gång. En grå jacka från BT London, Betty London, som slutar ovanför knäna, och under den en collegetröja av Eleven Paris, och ett par Tamaris-skor. Självklart något på benen också. Är lite kär i dessa kändiströjor från Eleven Paris, finns en med Will Smith också,…suckar djupt…

Jag har sökt efter en jacka med längd som slutar ovanför knäna, och jag tyckte den här var ganska fin. Har ni sådana långa jackor/kappor, verkar vara lite poppis nu. Och inte för den sakens skull såklart. Behöver en sån typ av jacka nu. Det händer ju alltför ofta att jag väljer ut outfiten för dagen, och så är jag på väg ut och hittar ingen passande jacka. Sticker inte tröjan ut och fladdrar under min jacka, så är det något annat som är obekvämt eller you name it. Blir tokig på sånt. Nä, man ska helt enkelt ha flera jackor. En kort jacka, en lång, en jättetjock, en tunn och en tajt. Komplett så bara, då har man mer att välja på, bara sätta igång och välja och vraka.

jacka

2 thoughts on “En jacka flera jackor

Comments are closed.