När man handlar på nätet

Vad hände, hur kunde det gå så här fort nu då. Det är en mindre än en vecka kvar till 1:a advent har jag nyligen konstaterat! Men jag har svaret för den här hösten har det hänt mycket både privat och på jobbet, så inte konstigt att det känns som att tiden rusar. Och mer är på gång, både jul och massa möten på jobbet.

Har beställt julvykort och magneter från nätet, lika bra att få det gjort. Hade en rabatt som jag ville utnyttja. När jag satt och surfade runt så kom jag över en sida som verkar vara fiffig och heter rabattkalas.se, visste ni om den sidan? Nytt för mig i alla fall. Och perfekt nu såhär i juletider, om man har lite ont om tid och vill beställa på nätet. Bara gå in där och kolla upp sin favorit och se om de har något bra rabatterbjudande. Eller varför inte upptäcka en helt ny webbutik. När jag var i Prag t.ex så kollade jag gärna in andra butiker och inte de vanliga H&M och andra som slagit sig ner där. Som sagt kul att hitta lite annat, så inte alla går omkring med likadana kläder, och med lite rabatt på det också. Och apropå att resa så finns det resebolag hos rabattkalas också.

 

nätet