Tuffa och bekväma sneakers till hösten

Men hör och häpna! Sneakers är inne i höst, och det passar mig perfekt! Ja det visste ni säkert redan eller hur, både att jag gillar sneakers och att det är inne i höst. Har letat på tuffa sneakers som jag skulle kunna tänka mig. Adidas med djurprint, New Balance rena och snygga och sist har jag klämt in ett par sneakers av Ed Hardy. Ett par såna har jag redan, fast i vitt som jag fullkomligt stortrivs i. Kan absolut tänka mig ett par svarta också. Vill ju inte smutsa ner mina vita för mycket förstås.

Både Adidas och New Balance utstrålar comfort, och att utbudet är så stort gör ju inte saken lättare att välja precis. Du kan säkert skräddarsy dina egna skor också, och då blir de ju verkligen unika.

Blir det sneakers för er i höst?

sneakersAdidas Originals

New Balance

edhardy-black

Ed Hardy

3 thoughts on “Tuffa och bekväma sneakers till hösten

  1. Jag är en conversenörd. Och sen när det blir tillräckligt höstigt då går jag över till boots.
    Fast nu har jag börjat kolla på olika modeller av sneakers. Det har kommit grymt mycket snyggt!

    Kram Hannis

Comments are closed.