Trädgårdens dag och valdag

Det var ett riktigt mulet och ruggigt väder på förmiddagen, men senare när solen kikade fram åkte vi ner till trädgårdsmästaren där ”Trädgårdens dag” hölls. Vi saknade den goda svampsoppan som brukar serveras där, men det fanns annat gott istället och många utställare. Mycket växter såklart men vi stannade inte på växtauktionen för vi såg inga växter vi ville ha nu. Däremot såg jag massa andra fina grejs som ni ser nedan, skulle passa fint i vår trädgård eller på altan.

image

image

Hemma har tonårssonen klippt gräset och dottern har plockat de få mogna björnbären som fanns. Det finns även björnbärsblom men jag tror inte att de kommer ge bär innan snön faller, eftersom det verkar ta lite tid nu för de som är lite lätt röda att bli svarta. De är så få och jag lade ner de tre björnbär som jag tidigare frös in i skålen så det skulle bli lite fler på bilden…haha

image

image

Vi har såklart röstat idag, men jag går inte in närmare på det utan nu följer vi valvakan.

Önskar alla en trevlig söndagsskväll!

7 thoughts on “Trädgårdens dag och valdag

  1. Vi har vilda björnbär på ett par ställen på tomten. INTE roliga att plocka, men GODA! :-) Fast i år glömde jag bort dem, så fåglarna hann ta det mesta. Jag fick fler stick av taggar än bär i påsen, när jag väl kom på att de nog var mogna… Men det lilla som blev, blev en god sylt iallafall! :-)

    Trevlig måndag på dej!!!

Comments are closed.