Morgonfrost och lite resfeber

Imorse, 0-gradigt, frost, skrapa bilrutor! Brr! Tisdag innebär lång dag på jobbet så vi kommer hem lite senare än vanligt. Lagar biff med bambuskott som är väldans gott, tog slut i ett nafs även fast köttet av någon anledning gav aningen för mycket tuggmotstånd. Konstigt, det hade ju legat i marinad en hel natt och en hel dag. Efter maten får jag höra några ackord som dottern river av på gitarren, en snäll granne hjälpte henne stämma den idag. Sonen pluggar moppekort.

Kväller nu och den försvann ju bara så där hux flux. Har letat efter varma jackor och skor på nätet. Hittade dessa mysiga. Oj, vad jag längtar till Prag nu, det ska bli så himla skoj! Lite resfeber har jag allt för vi åker ju snart inom dryga två veckor och jag hoppas verkligen att snön håller sig borta, lite morgonfrost går väl för sig men vore ju toppen om det kunde bli ett par riktigt härliga höstdagar med sol och löv som virvlar i vinden ett tag till och särskilt när vi är i Prag.

Någon som varit i Prag i oktober månad? Googlade lite och det är ju ungefär samma väder som vi har här, där då, och jag lär väl märka om inte annat…haha


Källa: Pinterest

Källa: Sarenza

2 thoughts on “Morgonfrost och lite resfeber

  1. Åh,sååå gottit med Biff med Bambuskott & Waoooo vilka snygga ”boots” ♡ …
    Hihi eller vare nu kallas fniss/Kram fina du & ha en underbar dag!

Comments are closed.