Höstfix i trädgård och annat vardagligt

Åh, så skönt med helg. Igår var det väldigt soft. Kom hem efter jobbet och fick börja möblera om lite grann då sonen fick ett ryck och bara ville ha mörka möbler i sitt rum. Så vi bytte bord, han tog mitt mörka skrivbord och en mörk hylla, och jag fick det långa vita skrivbordet. Kändes först som att det skulle bli trångt eftersom jag har min hörna bakom soffan trångbodda som vi är, men det blev rätt okej ändå.

image

Idag har vi städat ur husvagnen inför vintern, dammsög och tvättade ur skåp och lådor, tömde den på vatten och sånt där annat nödvändigt. Skönt att det är gjort. Husvagnen står under tak på en plats vi hyr och bredvid ligger äggboden. Så jag passade på att köpa hem en karta bruna ägg. Så gött! Ser ni den lilla fjädern i mitten? Fick den på köpet liksom,..haha Och ja, jag har dragit ner färgerna i Instagram, så äggen är brunare i verkligheten.

image

Höstfix har skett i trädgården. Jag hade ju tänkt dela på några perenner idag, men så blev det inte. Däremot har jag flyttat perenner och gett bort en till papps. Han fick den gula solhatten, rudbeckian alltså, och då fick jag lite mer plats för det japanska gräset som vuxit sig stora. Flyttade en vit höstflox till framsidan och tog ett skott utav en lavendel och flyttade till en annan rabatt.

Nu är det snart dags för middag och det blir något påhitt med potatis och starkkorv, och så en egenodlad zucchini,..mums! Later!
image

 

One thought on “Höstfix i trädgård och annat vardagligt

Comments are closed.