Rusa till rusta för ny designkollektion

Oh, my! Jag är ju ute efter nya resväskor! Våra är så gamla och skruttiga. Snubblade över en bild på Instagram och såg denna väskan från Rusta! Surfade in och läser att de fått in en ny designkollektion. Men visst är den fin? Finns även i svart med vita djur. Designen finns även som tapet och på mycket annat.

Jahapp, annars så är det regn, och lite mer regn som gäller nu. Hösten kom pang bom bara så där från ena dan till den andra. Fast jag hoppas ändå att vi ska få liiite mer värme i höst när löven faller, innan snön kommer.

Men hörrni, vågar man ha den här designkollektionen på kabinväskan?…antingen blir jag av med den för att den är så häftig, eller så blir jag totalt uttittad. Tänk om ALLA har den liksom, då får jag ju hänga något personligt på den annars hittar jag den ju aldrig på rullbandet i Prag. Nä, ingen risk kanske. Ja vad säger ni? Bu eller bä?

One thought on “Rusa till rusta för ny designkollektion

Comments are closed.