Print a square today!

Gokväll på er! Hoppas ni har en fin söndag! Vi har precis mumsat i oss en supergod köttgryta med egenodlade morötter i, dock inga kantareller i eftersom vi inte hittade några idag men champinjoner fick det bli istället.

Jag måste ju bara få tipsa er om Printasquare! Har ni ett Instagram-konto så leta upp dem och framkalla dina instagramfoton! De blir i en cool polaroidstorlek, även collage och magneter kan man göra bland annat. Jag har själv beställt idag eftersom de har fri frakt hela helgen. Och! Nu om ni använder min kod prsqlh4t9 så får ni även 15% rabatt! Skynda fynda! Ni har säkert många fina instagramminnen ni vill få upp på väggarna!

Klicka på länken ovan så kommer ni till nätsidan, och följ dem med också med ert Instagram-konto. Enkelt att navigera och beställa är det också :)

Jag i Österlen Borrby

3 thoughts on “Print a square today!

  1. Åh, jag blir bara sämre och sämre på att framkalla foton… :-( Förr tyckte jag det var superkul att göra i ordning fotoalbum, har några från ungdomen som jag har lagt ner massor med tid på att klippa, klistra, skriva, rita och pyssla i. Men de senaste 10-15 åren har alla pappersfoton bara blivit liggandes på hög – om jag ens har blivit färdig till att beställa såna. De allra flesta är och förblir filer på datorn bara.. :-/ Men jag är iallafall ganska bra på att ta back-uper på dem, så även om datorn kraschar så ska jag iallafall ha dem kvar! :-)

    Egenodlade morötter… MUMS!!! :-)~

    Hoppas ni hittar kantareller en annan dag!

    Ha en fin måndag!! :-)

Comments are closed.