Casual Attitude Dr Martens och gult!

Hösten gör sig påmind, redan!…regn och rusk. Tittar efter ett par skor till hösten, kängor gärna eller stövletter.

Ett par sjyssta stövlar från Casual Attitude kanske vore något. Eller varför inte ett par coolingar från Dr Martens med döskallar och medaljonger, de kunde ju piffa upp tillvaron lite i höst. Men ska jag vara ärlig så går det inte att välja på dessa faktiskt. De är alla fina på sitt sätt.

Sen så är det ju det där med att gå ut till skogs för att leta svamp, ja då kan man ju inte ha dessa skor på sig. Och gummistövlar har jag alltså inte köpt än, otroligt nog. Jag kanske borde titta på det istället. Och det har jag gjort. Ett par svarta Hunter är ju väldigt enkla men vill man ha gummistövlar som kanske inte utstrålar just precis vad det är, så varför inte ett par gula Ilse Jacobsen! Är inte gult på väg in? Kolla längst ner.

casual attitude

Casual Attitude

dr martens

Dr Martens

4 thoughts on “Casual Attitude Dr Martens och gult!

Comments are closed.