Ombre med rätt teknik

Ni vet den där känslan när det bara klaffar. Bra frisörer som vet vad de blandar till i färgskalorna vill vi ju ha. Och jag har hittat en! Henne går det att lita på. Hon förstår precis vad man vill ha, och plockar fram de färgerna som hon tycker passar ihop. Lägger dit färgen omsorgsfullt, ingen stress. Lite schamponering och massage med bra hårprodukter efteråt, föning och piff. Sen sitter man där med en superfin färgning i ombre. Och då menar jag inte avhugget/uppdelat i två nyanser, utan en jämn övergång.

Tröjan jag har på mig fyndade jag på Rut & Circle för 50-lappen idag. Man får passa på, det är ju ganska så utplockat men det går att hitta sin storlek om man bara har lite tur.

Hos frisören

ombre

Ombre

 

One thought on “Ombre med rätt teknik

Comments are closed.