Återhämtning, matvett och gym

Återhämtning, matvett och gym. De dagar vi gymmar på lunchen blir det en snabb återhämtning vid skrivbordet. Det kan vara i form av något enkelt som man kan stoppa i sig. Men det är bra om det är något som kroppen behöver efter träning. Bra protein! Så imorgon blir det kvarg, valnötter, honung, och till det lite torkade aprikoser och ett päron.

Återhämtning – bygga muskler inte bryta ner

Om man vill bygga lite muskler precis som jag tänkt mig så behöver man ju gynna musklerna lite protein och kolhydrater. Jag vill ju inte att musklerna ska brytas ner. Hos matvett.se finns det dietister som informerar om det där.

Och så har jag fått pippi på smoothie. Den gröna smoothien jag gjorde var ju jättegod, men vill prova andra varianter också så jag inte tröttnar. Vad sägs om denna blåbär- och avokadosmoothie. Hittade bilden och receptet via Pinterest, gotta löv pinning!

 

återhämtning

Yummie!

 

 

One thought on “Återhämtning, matvett och gym

Comments are closed.