Pilatus bollus och öronlock

Idag tänkte jag ta en promenad, göra mina squats och träna på pilatesboll. Men det blev inget utav det. Istället hamnade jag i soffan i hopp om att öronlocket skulle försvinna. Grymt jobbigt med lock för örat. Efter maten såg vi en film, en komedi, och dottern var med också. Sonen är på bio med en kompis.

image

Pilatus bollus köpte jag på Gekås Ullared. Perfekt för min rygg. Men den ska ju vara på golvet och inte i sängen haha…

2 thoughts on “Pilatus bollus och öronlock

 1. Isch för lock för öronen, det är verkligen skitjobbigt – och obehagligt till max!! Hoppas det har släppt nu!?

  Efter en vår och sommar med husbygge känner jag mej faktiskt ganska vältränad. :-) Men undrar just hur jag ska bära mej åt för att behålla den ”goda formen” efter att bygget är klart…? Lär ju säcka ihop igen ganska så omgående, om jag inte fortsätter att hålla igång på nåt vis. <:-I

  Läge att dra igång ett gigantiskt renoveringsprojekt här hemma då kanske!? ;-) Eller gräva upp halva trädgården för hand, så jag kan odla ännu mer nästa sommar…? 8-)

  Önskar dej en fin fredag och helg!! :-)

 2. När jag ser din pilatesboll så får jag nästan röda fläckar på halsen…
  Jag var så jäkla ambitiös och beställde en sån, sådär du vet ”nu börjar mitt nya liv”, den ligger fortfarande i klädkammaren opumpad=))

  Vallmon heter Iceland poppy. Det är en perenn, jättefin!
  Jag trodde inte att den skulle komma upp alls men nu när jag har läst på så ser jag att den blommar lite senare.

  Skön dag till dig!

Comments are closed.