Zebra pants casual and chic

Som jag fullkomligt älskar mina zebra pants! Sköna och lediga men samtidigt känns det lite uppklätt ändå. Och så gillar jag att de smalnar nertill med lite uppsydda veck. Passar bra ihop med mina sneakers, men även med klackskor som jag sett att andra matchat med. Jag är mer bekväm i sneakers, men skulle gärna vilja ha ett par som passar till dessa. Både byxan och tröjan är från Gekås, zebrabyxan fanns i många olika prints och kostade 149 kr.

Tröjan var riktigt billig i skön kvalitet där det står ”Yes backstage passes”. Passar bra med zebra pantsen som för övrigt ser vita ut i botten på fotona men de är svagt beiga/creme som tur är. Jag hade inte köpt de om de var kritvita i botten. Hittade lite fler kläder som jag visar en annan gång.

Det härligt gröna nagellacket har jag använt en hel del. Fick den i en Glossy Box om jag inte minns fel.

Har ni några djurmönstrade kläder?

zebra pants

zebra pants

5 thoughts on “Zebra pants casual and chic

  1. Ja jag gillar också dessa byxor, på dig satt de supersnyggt! Måste någongång åka till detta Ullared:) Visar idag ett par byxor som jag fyndat på Lindex i liknande mönster:)
    Du frågade om dotterns shorts och jag tror de köptes på Lindex faktiskt. Vattnet i Florida var VARMT! skönt men poolen var lite friskare och svalare. Kram på dig!
    Pernilla

    1. ÅH, då måste jag kika in till dig igen. Lindex, jaha de var ju supersöta shortsen. Ha det gott!

Comments are closed.