Sommarlov för kidsen

Igår var det skolavslutning och kidsen har fått sommarlov! Det är alltid kul att se vad alla barn hittar på och vilken låt det blir. Man ser verkligen hur glada de är och hur det spritter i benen på de små, och det fanns både ballonger och skateboards och lite dans på scen. Vi klarade oss precis undan regnet, och när vi fikade hemma på altan kom regnet. Men sommarlov it is och kidsen tycker nog det är riktigt skönt kan jag tro. Morfar kom över på fika också, och det blev traditionell kalastårta som tog slut i ett nafs.

Redan från nästa vecka börjar även deras sommarlov med gemensam familjesemester och då ska vi ut på äventyr! Längtar så! Just nu är dock sonen iväg med kompisar på DreamHack i Jönköping och lanar fyra dagar i rad. Ujuj, han kommer vara lagom trött när han kommer hem.

Det kanske kommer ett par foton till från gårdagens sommarlovsfirande, just nu blev det sent här känner jag. Hej så länge!

 

sommarlov

 

One thought on “Sommarlov för kidsen

Comments are closed.