Förväntansfulla kids

Äntligen kom ju dagen med skolavslutning, obligatorisk sång, dans och tal. Vi klarade oss undan regnet under hela avslutet och tog sedan farväl i klassrummet. Nu är det ett år kvar för lilloppan i den här skolan innan högstadiet tar vid. Sonen slutade 8:an och efter vårt eget lillfika hemma med tårta så for sonen iväg på DreamHack. Vi andra åkte och tittade lite i affärer i gallerian. Köpte lite sommarblommor som vi planterade hemma. Grattade grannens dotter som tagit studenten och blev bjudna på massa god plockmat.

Annars så har helgen bestått i massvis med maskiner tvätt inför stundande husvagnssemester. Lastade husvagnen med diverse grejer som man kan tänkas behöva. Ett par arbetsdagar kvar bara, och den sista dagen blir det hemmajobb vilket passar utmärkt.

Hoppas ni haft en trevlig helg, samt skolavslut eller vad ni nu har haft för er. Tjing!

(Yes, jag har blurrat de andra barnens ansikten, viktigt att tänka på)

 

3 thoughts on “Förväntansfulla kids

  1. Härligt med sommarlov!! :-)

    Och härligt med stundande semester!! Även här ligger den och väntar kring hörnet (läs efter midsommar), men i år lär det bli mest snickra-snickra-snickra.

  2. Gud vad god den där tårtan ser ut! Hoppas ni får en mysig husvagnssemester nu då. så härligt att hela semestern ligger framför en ellerhur:) Kram Pernilla

Comments are closed.