Rörstrand Fågel Blå – loppisfynd

Jag har varit på loppis! Det var ju evigheter sedan så lite kul var det allt. Det enda jag dock fastnade för var detta lilla Rörstrand-fat, assiett, eller vad det nu kan tänkas användas till. Den passar bra att förvara mina örhängen i ändå. Rörstrand Fågel Blå ”Blue Bird” 1744 står det på baksidan. Jag tyckte den var söt, och för 20 spänn ja varför inte. Pengen gick dessutom till Rädda Barnen.

Det har varit dåligt med loppande sista tiden. Senast jag bloggade i den kategorin var januari 2013, och då köpte jag lite tyg och två vaser. Går ni på loppis ofta? Har ni något hemma som ni är glada att ni fann? Kanske något ni varit ute efter länge, och så äntligen fanns det bara där. Ibland vet man inte vad man letar efter heller, förrän man plötsligt bara ser det.

 

rörstrand
Rörstrand Fågel Blå ”Blue Bird” 1744

4 thoughts on “Rörstrand Fågel Blå – loppisfynd

  1. Åh,så vackert Rörstrands Fat :)
    Njae….går på loppis mer sällan numera men…Inget stort fynd som jag kommer på nu hihi
    Ha en härlig dag/Kram

  2. Vill du skiljas från fatet? Jag hittade koppen för några dagar sen, men tyvärr utan fat.

Comments are closed.