IsaCouture levererar snabbt och fraktfritt

Minns ni att jag berättade om en tröja i storlek XS som jag fyndat hos IsaCouture? Det visade sig att den passade mig riktigt bra! Blev otroligt lättad och nöjd. Har ju egentligen stl S/M men eftersom denna tröja var en baggy modell samt oversized så fungerade det med XS på mig. Sen så var den ju så där snygg, skön och mysig precis som den utlovade och såg ut på bilden. Perfekt också att ärmarna var lite tajta för då stannar de kvar på armen om man vill dra upp de en bit för att visa lite armgodis. Och armbandet med en döskalle gillas mycket! Och nu har jag alltså en i svart och en i grönt.

Snabb leverans och fri frakt

Dessutom kallar jag det service med snabb leverans och fri frakt! Redan dagen efter hade jag varorna i min brevlåda! IsaCouture levererar snabbt och fraktfritt alltså, och vem gillar inte det. Och som pricken över ”i” fick jag även bonuspoäng och alltså ytterligare rabatt på min order! Love IsaCouture!

 

IsaCouture

Gestuz

IsaCouture

IsaCouture

One thought on “IsaCouture levererar snabbt och fraktfritt

Comments are closed.