Om jag bara tog mig tid att teckna mera

Åh, vad jag saknar att teckna nu. Nu har det gått så lång tid att jag knappt vågar grabba tag i en penna igen, inte bra. Orolig att jag kommer bli vansinnig på mig själv, och det lär ju bli så också. Och så blev jag, när jag ritade senast, vansinnig på mig själv. Borde verkligen inte vänta så länge mellan varje gång. Hur ska jag kunna utvecklas då liksom, hitta min egen nisch. Jag tycker det är lättare att teckna om jag illustrerar av en bild.Det händer sällan att jag ritar något ur eget huvud, jag har många idéer, men på papperet ser det inte ut som jag föreställt mig det.

Det är även lätt att inspireras av andras teknik att teckna på också, men det är ju viktigt att hitta sin egen nisch. Det finns så många fantastiska tecknare/illustratörer. Det gäller att vara först, unik och få fram något som många gillar att lägga ögonen på om och om igen.

Jag kände verkligen för att teckna i helgen men tiden och inspirationen fanns inte där, eller ja mest inspirationen då.

Nedan ser ni dottern teckna till en tävling som Pomp de Lux hade för ett litet tag sedan. Hon vann inte, men det var ju värt ett försök i alla fall.

teckna

One thought on “Om jag bara tog mig tid att teckna mera

Comments are closed.