Lite köksgrejs och annat

Soft dag så här 1 maj. Vaknade ju av att vi fick frukost på sängen av dottern! Vad mysigt! Har varit jättetrött idag och inte gjort något alls. Spelade lite schack med dottern. Slumrade även till på soffan en timme så nu får jag hoppas att jag kan somna till natten.

Det pysslas lite i tvättstugan dock, skönt att den är så pass inredningsklar att den går att använda. Litet hyllsystem från Ikea har kommit upp där jag kan hänga lite tvätt, samt ha förvaring för vad det nu kan vara.

Visar lite från köket ikväll. Söta servetter från Rusta, 10 kr/st. För ett tag sedan hittade jag fina flaskor och glas på Netto med fint mönster på. Bra priser också. Dock var den svarta trådkorgen slut, som jag tänkte ha kuddar i. Jag tog ju bort panelgardinerna i köket när jag putsade fönstren, och inte ville jag ha upp de igen heller. Men så hittade vi jalusier i fyndhörnan på Ikea, perfekt tyckte vi, dock var de för korta men det får vara så ett tag tills jag hittar några andra. Dålig bild, jag vet.

 

H&M Home | Netto | Åhléns |Rusta

Ikea

3 thoughts on “Lite köksgrejs och annat

  1. Ja du, det är tungt att göra squats om man som jag inte tränat något på superlänge. Jag körde 25 st, drack lite vatten och drog av 25 till :D
    Kul att du är med.
    Kram

Comments are closed.