Förtrollande plommonblom

Gooood morgon! Hur härligt är det inte med en ledig dag så här, nice va!? Många tar antagligen ledigt klämfredagen, men se det gör inte jag. Jag sparar mina dagar till semestern, eller möjligtvis till hösten istället. Hade ni en trevlig valborgskväll igår? Vi var ner till brasan lagom till den skulle tändas, trodde vi, det drogs ju ut på tiden så in i norden. Mörkret föll, kalla blev vi och knappt hann brasan ta sig så tröttnade dottern och ville hem. Förstår inte varför vår brasa skall tändas så sent, varje år samma sak och i år inte förrän 21.50!

Det är så fantastiskt fint ute nu när våren fullkomligt exploderar, jag kan glo på plommon- och körsbärsträd i oändlighet, så fint! Dessa tog jag igår på vårt eget plommonträd, när det hade mulnat på ute för det är då man ska passa på att fota, fantastiskt ljus då mina vänner! Och glöm inte att tänka på vad ni har i bakgrunden! Inget får störa det ni verkligen vill att man ska titta på ju.

 

Spellbound by flowers of plum

Kittlande vackra

2 thoughts on “Förtrollande plommonblom

  1. Det är så himla vackert med alla blommande fruktträd nu! Körsbär och plommon är i full gång, och vilken dag som helst börjar åtminstone vårt ena äppelträd också att blomma. :-)

    Vi hade en ganska lugn valborgsmässoafton med besök av goda vänner. Skulle åkt och tittat på en brasa, men det blev faktiskt att vi satt kvar här hemma vid matbordet och bara snackade hela kvällen.

Comments are closed.