Inte mycket energi

Här  händer det inte mycket en sån här gråmulen dag. Sov lite längre än vanligt, behövdes nog. Har precis tittat på hockey-vm, första matchen mellan Sverige och Danmark som vi vann. Skoj! Senare ikväll blir det Eurovison-final vilket alltid är kul att se. Dock tycker jag inte det var så många roliga bidrag i år, men det finns ett par jag skulle kunna lyssna på lite extra. T.ex så är redan Estland och Nederländernas bidrag på min Spotifylista, dock gick inte Estland vidare till final, ej heller Irland.

Annars så har jag städat lite lätt här hemma, putsat sånt som inte putsas så ofta. Rensat bland pappershögar. Pappa kom över på en fika och nu är det uppehåll från regnet, kanske man skulle ta en kort promenad. Jag vet inte, har inte så mycket ork. Mina squats borde jag göra i alla fall.


One thought on “Inte mycket energi

Comments are closed.